Na, dabar jau tūrbūt esatę susikūrę kelioliką BLOG'ų mano išvardintose svetainėse, ir galvojate kaip juos pripildyti prasmingu turiniu. Šioje dalyje vėlgi išskaidysiu darbus į tam tikrus etapus, kad būtų lengviau ir paprasčiau viską suprasti.
Taigi:

1. Naudingų straipsnių / informacijos ieškojimas
Internetas jau pilnas visokiausios informacijos, ir mes netgi nežinodami ją kartojame, perrašome, galbūt manome, kad sugalvojome kažką naujo ir rašome apie tai, nors iš tikro kitas žmogelis apie tai jau yra prikūręs krūvas visokiausių knygų. Kaip ir aš, rašau jums apie AUTOBLOG'us, nors apie tai jau yra turbūt daugybė straipsnių. Iš tikro, tai ką randame internete mes galime perfrazuoti savais žodžiais ir dalintis su žmonėmis.
Taigi, straipsniams informacijos daugiausiai semiuosi iš:

elektroninių knygų, (tarkim receptų knygos, knygos apie tai kaip kažką sutaisyti ir panašiai). Jų lengva rasti torrent, p2p dalinimosi tinkluose.
1. ezinearticles.com
2. ArticlesBase.com
3. buzzle.com
4. pubs.acs.org/hotartcl
5. searchwarp.com
6. articlealley.com
7. goarticles.com
8. articledashboard.com
9. articlesnatch.com
10. articleset.com
11. ideamarketers.com
12. articlegarden.com
13. web-source.net
14. amazines.com
15. webpronews.com
16. upublish.info
17. articlesfactory.com
18. articlecodex.com
19. isnare.com
20. article-buzz.com
21. article99.com
22. 365articles.com
23. free-articles-zone.com
24. articleblotter.com
25. articlerich.com
26. acmearticles.com
27. excellentguide.com/article/
28. articlecity.com
29. affsphere.com
30. articleworld.net
31. a1articles.com
32. articlemaniac.com
33. articlepool.com
34. articlebliss.com
35. thecontentcorner.com
36. rightarticle.com
37. ezine-writer.com.au
38. submityourarticle.com
39. dime-co.com
40. ultimatearticledirectory.com
41. site-reference.com
42. therealarticles.com
43. internethomebusinessarticles.com
44. linksnoop.com
45. articlecube.com
46. magportal.com
47. valuablecontent.com
48. articlewisdom.com
49. articletogo.com
50. articlehub.com


Manau tiek puslapių su straipsniais pradžiai tikrai užtenka, juose pačiuose yra begalės naudingos informacijos , kurią galime panaudoti savo bloguose.

2. Straipsnių perrašymas
Taigi susiradome daugybę mums tinkančių straipsnių (tarkim po 10-15 kiekvienam BLOG'ui). dabar reikia juos pakeisti taip, kad jie neatitiktų originalo - nes už plagiavimą mūsų blogą tūrbūt greitai uždarytų mūsų Host'as (tarkim wordpress.com). Geriausias ir šiai dienai tobuliausias būdas perkurti straipsnius yra juos perfrazuoti ir perrašyti pačiam. tačiau tai užima daugybę laiko, kurio mes neturime. Tam tikslui mes pasinaudosime programėlę, kurią naršydamas radau internete:

hYYp://www.mediafire.com/?5g1z0dumlau
(pakeiskite YY i TT)

arba kita programa:


hYYp://www.mediafire.com/?9wgjlh9lfja
(pakeiskite YY i TT)


Atsisiunčiam kažkurią iš šių programų, susiinstaliuojam (nebijokit virusų tikrai NĖRA, galit dar pasitikrint aišku jei norit).
BŪTINAI KAI INSTALIUOSIT UŽBLOKUOKIT PROGRAMĄ SU SAVO FIREWALL PROGRAMA, KAD JI NIEKADA NEPRIEITŲ PRIE INTERNETO. Kitaip ji liks neregistruota.
bet su ja vistiek teks truputėli pasidarbuoti, prie vieno straipsnio perrašymui teks skirti kokias 2-3 minutes.

Dar vienas įrankis straipsniams perrašyti yra skriptai, skirti wordpress sistemai, viena iš tokių turiu, tačiau pasidalinsiu tik jeigu kas nors manes paprašys asmeniškai:).

3. Straipsnių kėlimas / 'Sureklaminimas'
Taigi perkratom visus straipsniukus per kažkurią iš šių programų, sukeliam į savo blogus, keldami blogus į kiekvieną straipsnį idėkite po vieną kitą ADSENSE (Adbrite ar pan.) reklamą, taip pat galite karts nuo karto įkelti nuorodą į Affiliate puslapį.

4. BLOG'ų pagražinimas / sutvarkymas
Kiekvienam iš blogų uždėkite skirtingus Skin'us ar template'us, kad nebūtų visi jie vienodi. įdėkite į kiekvieną blogą Adsense modulius: juosta šone, aukšta (120x600), kvadratinis modulis (300x250), ir viena juostą virš straipsnio. NENAUDOKITE VIENO ADSENSE CAMPAIGN ant visų blogų, geriausia kad kiekvienam blogui per adsense prisijungimo sritį sukurtumėte atskirą CAMPAIGN.

5. BLOGŲ Susiejimas
Susiekite savo panašius blogus tarpusavyje. Tai yra - iš vieno blogo darykite nuorodas į kitą blogą, iš kito blogo į dar kitą, ir tt. Mano nuomone geriausia tai atlikti sistemingai, nes paskui galite visisiškai susimaišyti. Geriausiai tai atlikti matricine - piramidine sistema:

Image Hosted by ImageShack.us


6. Blogų platinimas internete
Sukūrę blogus tikimės kad kažkas juos lankys, o kad juos kas nors lankytų, reikia kad juos kas nors rastų. tam tikslui galime naudoti įvairias direktorijas - listingus. Aš pakolkas savo blogus listinu šiose svetainėse, kurios išplatina po daugelį populiarių svetainių atomatiškai.

http://www.socialmarker.com/
http://www.onlywire.com/


7. Automatinis Blogų papildymas
Paskutinis žingsnis, kurį mums reikia atlikti, tai sukurti automatinė naujų blog'o įrašų postinimą. Tam tikslui galime pasitelkti įvairiausius įrankius, ir tokio įrankio kaip atskiros programos šiuo metu jums pasiūlyti negaliu, nes savo blogą turbūt kūrete ant nemokamo Hosto, kuris neleidžia jums upload'inti savo Wordpress skriptų. Jeigu kam nors reikėtų tokio skripto, kuris leidžia uždėti automatinį Blogo įrašų postinimą (pagal nurodytą datą, tarkim galima suplanuoti jog kasdieną postintų po 1 straipsnį, metus laiko), tai parašykite komentare savo emailą ir aš jums atsiųsiu.

8. Kartokite, kartokite.
Na va. taigi turite savo nuosavą krūvą blogų, pilną visokiausios informacijos, žinote kaip juos greitai papildyti įdomiu turiniu, tą turinį paversdami unikaliu mano nurodytomis programomis. Tiesa nereikia pamiršti, jog BLOG'ą google, yahoo ar kita paieškos sistema suindeksuoja tik praėjus tam tikram laikui, tad neišsigąskite jeigu pirmą mėnesį jūsų pajamos bus nedidelės.

Pats geriausias dalykas su automatiniais blogais, kad laikui bėgant, jūsų pajamos vis didės ir didės. Aišku nereikia sustoti, sukūrus 10 ar 20 blogų - juk kasdieną galite sukurti dar po 2-3, juose įdėti nuorodas iš savo ankstesnių blogų, ir taip plėsti ir auginti savo blogų 'fermą'.

Ai tiesa, jeigu apsiėmėte šio reikalo, prašau parašykit komentaruose kaip jums sekasi, su kokiomis problemomis susidūrėt, galbūt galėsiu padėti.

Good luck!

Comments (2)

On 2009 m. gegužės 6 d. 18:33 , neonaz rašė...

Kodel mano blogo nesuindexuoja? va adresas http://businesscardcredit.info/ pateikiau googlei svetaines linka dar i kelis webus idejau bet vistiek jau gal daugiau nei menuo neindexouja...

 
On 2017 m. rugsėjo 24 d. 17:15 , Blogger rašė...

If you're looking for an excellent contextual ad network, I suggest that you have a look at PropellerAds.